Yes!

Yes! Met veel enthousiasme kunnen wij je mededelen dat wij per 1 juli weer open mogen! We hebben er zin in om je weer te ontvangen en samen met jou te werken naar een goede leefstijl. 

Inmiddels is Essink er klaar voor om jou RIVM-proof te verwelkomen. Naast dat het sporten op een verantwoorde manier gebeurt, vinden wij het vooral belangrijk dat je prettig bij ons kunt sporten. In dit bericht lees je meer over hoe een bezoek er vanaf 1 juli bij ons uit zal zien met betrekking tot de belangrijkste punten van de RIVM richtlijnen.

1.5 meter afstand

Net als overal zal ook bij Essink de anderhalve meter regel gelden. Op elke sportplek is deze regel gewaarborgd. De meest effectieve manier om dit te kunnen doen is het aantal mensen in het gebouw beperken. Centraal hierin staat het verplicht reserveren van sport-tijd via de Essink app. Op deze manier laten wij fitness en Milon sporters druppelsgewijs binnen, op deze manier garanderen wij dat het in de zaal nooit druk zal zijn. Ook hebben de groepslessen een maximum deelnemersaantal.

Wij vragen je zo veel mogelijk om thuis om te kleden en te douchen. Onze faciliteiten zijn wel geopend, maar we vragen je de 1,5 meter regel in acht te nemen. 

Milon

Het sporten op de Milon Cirkel gaat ook op 1,5 meter afstand. Dit doen we door altijd een machine tussen de deelnemers vrij te laten. In plaats van drie cardio apparaten, staan er nu twee.

Ventilatie

Ons moderne ventilatiesysteem voldoet ruimschoots aan de RIVM voorwaarden, wij stellen het systeem zo in dat er altijd 100% verse buitenlucht wordt ingeblazen.

Handen wassen

Bij entree staat een no-touch dispenser met een handdesinfectiemiddel op alcoholbasis. Het desinfecteren van de handen is verplicht voor het sporten.

Handen wassen

Bij entree staat een no-touch dispenser met een handdesinfectiemiddel op alcoholbasis. Het desinfecteren van de handen is verplicht voor het sporten.

Kleedkamers en douches

Wij vragen je zo veel mogelijk om thuis om te kleden en te douchen. Onze faciliteiten zijn wel geopend, maar we vragen je de 1,5 meter regel in acht te nemen. 

Hyiëne

Alle medewerkers spannen zich in om materialen en o.a. deurklinken schoon te houden. Dit doen wij minimaal 5 keer per dag. Ook zijn er middelen aanwezig om zelf materialen te reinigen. Kies je voor maximale bescherming dan kun je gratis wegwerphandschoenen gebruiken waardoor alle contact wordt vermeden. Gebruik van handdoek is verplicht op alle toestellen en matjes.

Essink app

Sinds begin mei zijn we gestart met de Essink app en we vinden het mooi om te zien dat al zo veel leden deze enthousiast zijn gaan gebruiken. Velen zijn al gewend geraakt aan het reserveren van een plek tijdens de Pop-Up Gym. Vanaf 1 juli zal de app als triage dienen, zo zorgen we ervoor dat er niemand met symptomen aan het sporten is. Zonder reservering is het niet mogelijk om bij ons te sporten. Een reservering kun je tot vlak voor aanvang maken, waardoor het niet hoeft te betekenen dat je altijd vooruit moet plannen.

Lidmaatschappen

Omdat we per 1 juli weer opengaan zoals jullie van ons gewend zijn, worden alle gepauzeerde lidmaatschappen geactiveerd. Wij, NL-Actief, het RIVM en de Nederlandse Overheid zijn ervan overtuigd dat veilig sporten in een fitnesscentrum mogelijk is. Middels deze mail hopen wij je een goede indruk te hebben gegeven dat wij jouw veiligheid serieus nemen en dat wij ons inspannen om verantwoord sporten te garanderen. Zijn er echter persoonlijke omstandigheden waardoor je nog even niet kunt starten? Laat je gegevens hieronder achter en we nemen contact met je op om te kijken naar een passende oplossing.

Vanwege persoonlijke omstandigheden kan ik nog even niet beginnen met sporten. Ik wil graag in contact komen om te kijken naar een passende oplossing.