Bereik je doel met de juiste methode en begeleiding.

Bij Essink geloven we dat iedereen zijn persoonlijke doel kan behalen met de juiste begeleiding en methode. Onze professionele trainers staan klaar om jou te helpen bij het bereiken van jouw doelen, of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of fitter wilt worden. Met onze persoonlijke aanpak en op maat gemaakte trainingsprogramma’s, ben je verzekerd van succes. Maak nu kennis met onze sportschool en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

milon Eindhoven

Milon Cirkel

Milon is een volledig geautomatiseerd systeem is dat zich aanpast aan jouw persoonlijke behoeften en doelen. Het systeem houdt je prestaties bij en past de intensiteit van de oefeningen aan, waardoor je altijd op de juiste manier traint en resultaten behaalt. Een veilige en effectieve training in maar 35 minuten per training! Je coach is er om je gemotiveerd te houden en zal je effectief ondersteunen in het behalen van je doel.

Mike Bauman Essink Eindhoven

Fitness - Resultaatplan

Met de juiste begeleiding kun je jouw doelen sneller en efficiënter bereiken. Professionele trainers bij Essink helpen om een effectief en persoonlijk trainingsplan op te stellen dat past bij jouw doelen en niveau. Door regelmatige evaluaties en aanpassingen blijf je gemotiveerd en geïnspireerd om door te gaan. Bovendien kan een trainer je helpen om blessures te voorkomen en je te begeleiden op het gebied van voeding en levensstijl, wat essentieel is voor het behalen van jouw fitnessdoelen.

Fitness Essink Eindhoven

Zelfstandig fitness

Bij Essink Sportcentrum kun je fijn zelfstandig fitnessen als je al bekend bent met het gebruik van fitnessapparatuur. Het ruime aanbod aan cardio- en krachtapparatuur biedt voldoende variatie voor een complete workout. De moderne en schone omgeving zorgt voor een plezierige sportervaring. Bovendien kun je altijd later nog kiezen voor professionele begeleiding als je behoefte hebt aan extra ondersteuning.