Milon

Milon Cirkel Eindhoven Essink Fitness

Slank en fit in 35 minuten

Milon is ‘fitness nieuwe stijl’. Sneller, veiliger en effectiever. Ideaal, ook als je niet zo van sport houdt of weinig tijd hebt. Kom het eens vrijblijvend uitproberen!

Sneller
Milon is het unieke concept waarbij je een volledige training in 35 minuten voltooit. Hoe dat kan? Lees verder.
Gemakkelijker
Milon werkt via een persoonlijke pas waarmee de toestellen zich automatisch aanpassen naar jouw opgeslagen instellingen en niveau.
Effectiever
Door de efficiënte opstelling en state-of-the-art technieken is een Milon training een van de meest effectieve workouts denkbaar.

Te doen bij:

ESSINK SPORTCENTRUM

Fitness

FIT & GEZOND
Je wil door meer te bewegen jezelf prettiger voelen. Met plezier bewegen is de sleutel voor gezondheid en levenskwaliteit.
KRACHT & CONDITIE
Ga je voor spiermassa of voor uithoudingsvermogen? De trainers bij Essink helpen je om optimale resultaten te behalen.
BETER FIGUUR
Jouw figuur is belangrijk voor je. Door doelgerichte training val je af en sla je de weg in naar een mooier lichaam.
FIT & ACTIEF
Je staat in het midden van het leven en wil dit graag zo houden. Optimaal gedoseerde training heeft een positieve invloed op je vitaliteit en zorgt voor een verbeterde levenskwaliteit. Hier wordt de basis gelegd voor een gezond en pijnloos bestaan op hogere leeftijd.
GEZONDE RUG
Het versterken van de rugspieren is erg belangrijk. Met regelmatige rugtraining vermijd je namelijk de meeste rugklachten en blijft je lichaam in vorm.
Vorige slide
Volgende slide

Fitness bij Essink in Eindhoven

Wanneer je traint bij Essink krijg je professionele begeleiding van ervaren coaches die naast technische kennis ook weten hoe ze jou kunnen motiveren. Zo is de kans een stuk groter dat jij je doelen gaat behalen en vast kunt houden.

Te doen bij Essink Sportcentrum Genneper Parken

Pixformance

Pixformance Essink Eindhoven

Personal training voor iedereen!

Pixformance Circuit begeleidt je bij het correct uitvoeren van je work-out. Door de motiverende begeleiding bereik jij jouw beste resultaat. Je coach selecteert oefeningen die voor jou geschikt zijn. Deze oefeningen wisselen regelmatig, waardoor het sporten uitdagend, leuk en effectief blijft!

Persoonlijk
Pixformance is het dichtste wat in de buurt komt bij Personal Training. Bij de start wordt er een maatwerk plan gemaakt naar jouw doelen en niveau.
Interactief
Net zoals bij personal Training is het bij Pixformance lastiger om de kantjes eraf te lopen. De apparaten controleren namelijk je bewegingen en tellen je herhalingen. We gaan dus voor écht resultaat!
Leuk!
Pixformance geeft een workout met veel variatie en leuke oefeningen. Je wisselt kracht en cardio af met oefeningen naar jouw wens, bijvoorbeeld om je flexibiliteit of balans te verbeteren.

Te doen bij:

 

ESSINK SPORTCENTRUM

Resultaatplan

Jouw coach voor een beter resultaat!

Dit is het intensieve begeleidingsplan door de coaches bij Essink en wordt sterk geadviseerd aan beginnende sporters of hen die het optimale uit hun training willen halen. De trainingsmethodes als de Milon Cirkel en het Pixformance Circuit zijn exclusief voor het resultaatplan. Samen met je trainer beslis je welke methode het best bij je past. Dit kan de Milon, Pix, of regulier fitness zijn, een combinatie is ook mogelijk.

Met regelmatige trainingsafspraken, en vooral in de eerste weken extra intensieve begeleiding, gaat dit plan jou gegarandeerd goed op weg helpen.

Het resultaatplan is optioneel voor fitness bij Essink Sportcentrum.

groepslessen

24 verschillende groepsactiviteiten

Bij Essink Sportcentrum in de Genneper Parken kun je meedoen aan 24 verschillende groepslessen en daarmee zo’n 110 activiteiten per week. Wil jij aan je figuur werken doe dan bijvoorbeeld mee met Total Workout. De meeste calorieën verbrand je bij Body Attack of Indoor Cycling, voor een sterk lichaam doe je Body Pump of Small Group Training. Lees verder voor een compleet overzicht van alle groepslessen en het lesrooster.

Enthousiasme
De groepslessen bij Essink worden gegeven door gepassioneerde instructeurs. Ze weten hoe ze jou en de rest van de groep kunnen motiveren. Zo bereik je meer dan je had verwacht.
Kwaliteit
Een instructeur zal je altijd helpen de oefening zo goed mogelijk uit te voeren. Doe je voor het eerst mee? Geef dit aan zodat je extra tips krijgt om goed mee te kunnen doen.
Leuk!
Meedoen met een groepsles is ontzettend leuk. Door de goede muziek, teamgevoel en variatie vliegen de minuten voorbij terwijl je op een razend tempo calorieën verbrandt.

Te doen bij:

ESSINK SPORTCENTRUM

KidsClub

Kinderopvang

Voor ouders ideaal: zelf lekker sporten bij Essink terwijl er goed op je kind(eren) gepast wordt. In de gezellige speelkamer van Essink Sportcentrum Genneper Parken zijn kinderen (0 t/m 4 jaar) van sportende ouders van harte welkom. Er is hier altijd begeleiding aanwezig.

De kinderopvang is geopend op:

ma. t/m zo. 08:45 – 11:45 uur

Je kunt kiezen voor een abonnement a €10,95 per 4 weken (t/m 4 jaar) of €3,- per keer.

kinderopvang sportschool fitness Eindhoven Essink

Boksfit

Boksen

Het kan je niet ontgaan zijn dat boksen de sport trend is van deze tijd. Bij Essink sportcentrum in de Genneper Parken kun je recreatief boksen. Naast veel plezier werk je deze les aan je coördinatie, kracht en conditie. Een zeer gevarieerde en volledige workout dus. We bieden ook zakkentraining.

Conditie
Een bokstraining is niet compleet zonder een keiharde cardio workout. Ben jij klaar voor deze drill?
Behendigheid
Werk aan je hand-oog-coördinatie door een breed scala van oefeningen. Soms tegen een zak, soms in de lucht, soms tegen een vastgehouden stootkussen.
Zelfverdediging
Het is altijd goed om wat zelfverdediging skills op zak te hebben. Weet jij te handelen in geval van nood?
Ladies only les
Op woensdagochtend houden we een speciale ladies only les, onze andere lessen zijn gemengd.

Te doen bij:

ESSINK SPORTCENTRUM

PT

Personal Training

Essink biedt de mogelijkheid tot Persoonlijke Training van één van onze enthousiaste en kundige trainers. Wil jij één op één begeleiding en iemand die jou kracht geeft om door te zetten? informeer naar de mogelijkheden tijdens een vrijblijvende kennismaking op de club.

yoga

Yoga

Wil je flexibeler worden of heerlijk ontstreden? Dan is yoga misschien iets voor jou. Bij Essink Sportcentrum  worden er kwalitatief hoogwaardige yogalessen gegeven. Lees verder om ons volledige aanbod te bekijken.

Spieren en gewrichten
Met yoga maak je je spieren en gewrichten lekker los. Dit is vaak een eye opener voor beginnende yogi's.
Verschillende soorten yoga
Essink biedt vele verschillende vormen van yoga. Zo zit er altijd iets bij wat bij je past.
Oost & West
Veel van onze yoga vormen combineren de kunst van het yoga uit het oosten met de praktische core-workout voordelen uit het westen.

Te doen bij:

 

ESSINK SPORTCENTRUM