SPORTCENTRUM GENNEPER PARKEN

Ja, ik word lid bij Essink Sportcentrum!

Bij Essink vinden we het belangrijk dat je op een comfortabele manier kan sporten. Als je ergens fijn sport hou je het immers veel langer vol. Met onze professionele begeleiding in het resultaatplan helpen we je goed op weg en houden we contact om samen jouw sportieve doel te bereiken. Het resultaatplan is een zeer betaalbaar alternatief voor personal training.

Inschrijven voor jeugd en zwemles vind je hier.

Goud

39,95

24 maanden looptijd

Fitness

Groepslessen

Sauna

Zilver

49,95

12 maanden looptijd

Fitness

Groepslessen

Sauna

Brons

54,95

6 maanden looptijd

Fitness

Groepslessen

Sauna

Flex

59,95

4 weken looptijd

Fitness

Groepslessen

Sauna

Opties:

  • Resultaat begeleidingsplan inclusief Milon: + 10,- p/4wk.  AANBIEDING EERSTE 3 MAANDEN GRATIS
  • 1x in de week sporten: 10,- p/4wk korting

Je kunt het Resultaat Begeleidingsplan met Milon nu gratis 3 maanden proberen. Blijkt het begeleidingsplan toch niet te zijn wat je zoekt? Je kunt vóór het einde van de gratis periode downgraden naar het basislidmaatschap (bij de receptie). Na drie maanden + 10,- p/4wk.

Voorwaarden

Bij reguliere lidmaatschappen zijn alle groepslessen en fitness inbegrepen. Milon is alleen mogelijk i.c.m. het Resultaat Begeleidingsplan. Na de contractperiode wordt het lidmaatschap automatisch vierwekelijks verlengd. Vanaf dit moment is opzeggen mogelijk met een opzegtermijn van 28 dagen na afloop van de huidige periode.

De eenmalige administratiekosten 17,50 en ledenpas 5,-  zullen in de eerste periode worden afgeschreven middels automatische incasso.

Tevredenheidsgarantie van 28 dagen! Ben je niet tevreden met onze service, dan kun je binnen 28 dagen je lidmaatschap vroegtijdig beëindigen. Ideaal om uit te kunnen proberen of sporten bij Essink iets voor je is.

Genoemde prijzen per 4 weken.

prijzen per 4 wekenZet hier je handtekening