Werk toe naar jouw ideale gewicht met voedingscoaching

We helpen je om aan je gezondheid en je leefstijl te werken. Met onze fijne methode werk je op een prettige manier aan een gezond eetpatroon onder deskundige online begeleiding van onze collega Denise.

Ja, ik wil een vrijblijvende telefonische kennismaking

Voedingscoaching is ook mogelijk als je geen lid bent van Essink Sportcentrum.

Wat is SLIMdiet?

Met SLIMdiet werk je op een slimme manier toe naar een gezond eetpatroon en het juiste BMI. Het geheim? Persoonlijke, online begeleiding. En bijna veertig verschillende gerechten. De gerechten van SLIMdiet zijn koolhydraatarm en zitten boordevol eiwitten. Je hoeft dus niet uren in de keuken te staan of geld uit te geven aan dure superfoods. SLIMdiet houdt het lekker simpel.

In 4 stappen naar een gezond gewicht dat bij jou past.

Met SLIMdiet werk je thuis toe naar een gezond gewicht. Dat doe je aan de hand van een eenvoudig stappenplan. Jij volgt die stappen in jouw eigen tempo en met je eigen doel voor ogen. Denise begeleidt je daar persoonlijk bij. Hiervoor gebruiken we een online platform, zodat je precies weet hoe lang je bezig bent en wat je moet doen. Jouw ideale gewicht is binnen handbereik!

Meld je aan voor een intake.

Maak direct een afspraak voor een intake via het contactformulier bovenaan.

Proef het zelf (met korting)

Natuurlijk wil je even proeven aan het concept. De assortimentsbox bevat de beste gerechten van SLIMdiet. 

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden? Verdiep je dan een beetje in SLIMdiet of meld je aan voor een intake. Op de website van SLIMdiet (www.slimdiet.nl) lees je alles over hun aanpak.

 

Team Essink

SlimDiet Essink Voeding voedingscoaching