Werk toe naar jouw ideale gewicht met voedingscoaching

Onlangs hebben we je laten weten dat Essink voorlopig gesloten is in verband met het coronavirus. Vanzelfsprekend vinden we dat heel jammer. Aan de andere kant willen we er alles aan doen om jou, onze andere leden en ons team veilig te houden.

Dat neemt niet weg dat we er voor je zijn. Ook op afstand helpen we je om aan je gezondheid en je leefstijl te werken. In deze editie van onze nieuwsbrief laten we je daarom kennismaken met SLIMdiet. Met deze fijne methode werk je op een prettige manier aan een gezond eetpatroon. Gewoon thuis. En dat allemaal onder deskundige online begeleiding van onze collega Denise.

Ja, ik wil een telefonische intake

Voedingscoaching is ook mogelijk als je geen lid bent van Essink Sportcentrum.

Wat is SLIMdiet?

Met SLIMdiet werk je op een slimme manier toe naar een gezond eetpatroon en het juiste BMI. Het geheim? Persoonlijke, online begeleiding. En bijna veertig verschillende gerechten. De gerechten van SLIMdiet zijn koolhydraatarm en zitten boordevol eiwitten. Je hoeft dus niet uren in de keuken te staan of geld uit te geven aan dure superfoods. SLIMdiet houdt het lekker simpel.

In 4 stappen naar een gezond gewicht dat bij jou past.

Met SLIMdiet werk je thuis toe naar een gezond gewicht. Dat doe je aan de hand van een eenvoudig stappenplan. Jij volgt die stappen in jouw eigen tempo en met je eigen doel voor ogen. Denise begeleidt je daar persoonlijk bij. Hiervoor gebruiken we een online platform, zodat je precies weet hoe lang je bezig bent en wat je moet doen. Jouw ideale gewicht is binnen handbereik!

Meld je aan voor een telefonisch intake.

Je favoriete sportschool zit nog even dicht en voorlopig ben je veel thuis. Wil je het beste van de situatie maken en op een leuke manier aan je gewicht werken? Plan dan een afspraak in voor een telefonische intake. Tijdens dit gesprek hoor je precies hoe SLIMdiet werkt en kun je al je vragen stellen. Samen met Denise stel je een persoonlijk plan op. Kun jij je vinden in het plan? Dan gaan we aan de slag. De gerechten zijn gemakkelijk online te bestellen en worden supersnel thuisbezorgd. De begeleiding door Denise gebeurt telefonisch en online. 

Maak direct een afspraak voor een telefonische intake via het contactformulier bovenaan.

Proef het zelf (met korting)

Natuurlijk wil je even proeven aan het concept. De assortimentsbox bevat de beste gerechten van SLIMdiet. Je bestelt ‘m tot en met 6 april met 25% korting.  

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden? Verdiep je dan een beetje in SLIMdiet of meld je aan voor een intake. Op de website van SLIMdiet (www.slimdiet.nl) lees je alles over hun aanpak.

Stay safe. Stay fit.

Team Essink

SlimDiet Essink Voeding voedingscoaching