Milon Cirkel Eindhoven Essink Fitness

Ontdek of Milon jou gaat helpen met het behalen van je doel.

Doe de Milon test

Milon Check

Doe de Milon test

Milon Check
Marianne Elsenaar
Lees verder
Het doet mij heel goed om twee keer per week te sporten. De sfeer op de sportschool is heel prettig en de coaches zijn behulpzaam, vrolijk en heel vriendelijk. De muziek is ook niet heel hard, maar relaxed. Voor mij werkt Milon goed omdat de apparaten automatisch worden ingesteld op mijn vermogen. Hierdoor ga ik niet over mijn grenzen. Thuis voel ik mij veel beter dan daarvoor. Ook gaan mijn conditie en spierkracht duidelijk vooruit. 35 minuten is ook goed te overzien en last but not least, val ik zonder speciaal dieet, ook nog af. Voor mij ideaal!
René Kerkwijk
Lees verder
Prima sportschool met goede en schone faciliteiten. Ik vind dat er een ontspannen sfeer is en de begeleiding is top. Er wordt met je mee gedacht en er worden telkens voldoende nieuwe prikkels in het trainingsprogramma ingebracht. Ik voel me er elke keer weer welkom. Het publiek is zeer divers en ook dat is prettig. Oké, het is best prijzig maar ik vind dat het tot nu toe waard. Ben nu ca. 2 jaar bezig daar.
Marina van Raamsdonk
Lees verder
Ben hier helemaal op mijn plek. Met veel plezier kom ik sporten en word altijd met open armen ontvangen
Ingrid Verhulst
Lees verder
Fijne sfeer, vriendelijk, goede begeleiding, leuke groepslessen en je boekt vooruitgang!!
Carin Persoon
Lees verder
ik ben zeer vriendelijk ontvangen. Er wordt echt de tijd voor je genomen om alles goed uit te leggen. Ik ben met heel veel zin begonnen en met al die vriendelijke hulp om me heen gaat het me vast lukken.

Veelgestelde vragen

Met de Milon Cirkel train je in 35 minuten afwisselend je conditie of spierkracht. Op de cardiotoestellen train je telkens 4 minuten terwijl je op de krachttoestellen 1 minuut traint. De wisseltijd is 30 seconden, voldoende tijd om van het ene toestel naar het andere te wisselen.

Voor iedereen die effectief en veilig wil sporten in zo min mogelijk tijd. Daarnaast is Milon fijn voor hen die zich niet willen verdiepen in ingewikkelde fitness-schema’s.

Doordat de Milon Cirkel de meest optimale manier van trainen is adviseren we je om twee keer per week te trainen. Vanaf de eerste training zal je het verschil al merken en na een aantal weken ga jij je fitter, sterker en energieker voelen.

Gemiddeld 600 calorieën. De Milon Cirkel is een perfecte oplossing voor mensen met weinig tijd om te sporten. Op twee keer drie kwartiertjes per week train je al je spiergroepen en krijgt jouw vetverbranding een stevige boost.

Doordat de machines elke keer exact naar jouw lichaamsafmetingen en niveau worden ingesteld is Milon een zeer veilige manier om kracht en cardio oefeningen te doen.

Maak kennis met de Milon Cirkel

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

Essink Sportcentrum

Toon Schröderlaan 2

Genneper Parken Eindhoven

Maak kennis met de Milon Cirkel

Vul onderstaand formulier in en we spreken elkaar binnenkort.