Yes!

Met veel enthousiasme kunnen wij je mededelen dat we weer open zijn! We hebben er zin in om je weer te ontvangen en samen met jou te werken aan een goede leefstijl. 

We verwelkomen je 100% RIVM-proof. Naast dat het sporten op een verantwoorde manier gebeurt, vinden wij het vooral belangrijk dat je prettig bij ons kunt sporten. In dit bericht lees je meer over je bezoek met betrekking tot de belangrijkste punten van de RIVM richtlijnen.

1.5 meter afstand

Net als overal geldt ook bij Essink de anderhalve meter regel. Op elke sportplek is deze regel gewaarborgd. De meest effectieve manier om dit te kunnen doen is het aantal mensen in het gebouw beperken. Centraal hierin staat het verplicht reserveren van sport-tijd via de Essink app. Op deze manier laten wij fitness en Milon sporters druppelsgewijs binnen, zo garanderen wij dat het in de zaal nooit druk zal zijn. Ook hebben de groepslessen een maximum deelnemersaantal, afhankelijk van de zaal en het type les.

Wij vragen je zo veel mogelijk om thuis om te kleden en te douchen. Onze faciliteiten zijn wel geopend, maar we vragen je de 1,5 meter regel in acht te nemen. 

Milon

Het sporten op de Milon Cirkel gaat ook op 1,5 meter afstand. Dit doen we door altijd een machine tussen de deelnemers vrij te laten. In plaats van drie cardio apparaten, staan er nu twee.

Ventilatie

Ons moderne ventilatiesysteem voldoet ruimschoots aan de RIVM voorwaarden, wij stellen het systeem zo in dat er altijd 100% verse buitenlucht wordt ingeblazen. In alle ruimtes wordt de lucht elke 10 minuten volledig ververst.

Handen wassen

Bij entree staat een no-touch dispenser met een handdesinfectiemiddel op alcoholbasis. Het desinfecteren van de handen is verplicht voor het sporten.

Kleedkamers en douches

Wij vragen je zo veel mogelijk om thuis om te kleden en te douchen. Onze faciliteiten zijn wel geopend, maar we vragen je de 1,5 meter regel in acht te nemen. 

Hyiëne

Alle medewerkers spannen zich in om materialen en o.a. deurklinken schoon te houden. Dit doen wij minimaal 5 keer per dag. Ook zijn er middelen aanwezig om zelf materialen te reinigen. Kies je voor maximale bescherming dan kun je gratis wegwerphandschoenen gebruiken waardoor alle contact wordt vermeden. Gebruik van handdoek is verplicht op alle toestellen en matjes.

Essink app

Sinds begin mei zijn we gestart met de Essink app en we vinden het mooi om te zien dat al zo veel leden deze enthousiast zijn gaan gebruiken. Velen zijn al gewend geraakt aan het reserveren van een plek tijdens de Pop-Up Gym. De app dient ook als triage, zo zorgen we ervoor dat er niemand met symptomen aan het sporten is. Zonder reservering is het niet mogelijk om bij ons te sporten. Een reservering kun je tot vlak voor aanvang maken, waardoor het niet hoeft te betekenen dat je altijd vooruit moet plannen.

Activatie app

Nog niet eerder de app gebruikt en geen mail gehad? Meld je dan aan via essink.nl/app en wij sturen de activeringsmail handmatig.

Check voordat je hierop aanmeldt goed je spam, een nieuwe activatielink zal hier waarschijnlijk weer in terechtkomen.
Administratie

Tijdens de periode van sluiting (16 maart tot 1 juli 2020) hebben wij ervoor gekozen om alle lidmaatschappen te pauzeren. Dit houdt in dat zowel de betaling als het verloop van het lidmaatschap gepauzeerd is geweest. Had je bijvoorbeeld voor het kalenderjaar 2020 vooruitbetaald, dan heb je nu betaald tot half april 2021.