SPORTCENTRUM | CITY GYM

Beste,

Naar aanleiding van de recente overheidsinformatie lijkt het erop dat we langer gesloten moeten blijven dan de eerder gecommuniceerde datum van 6 april. Hierdoor vinden wij het niet meer gepast om de betaling aan ons door te laten gaan en hebben we besloten dat wij per 26 maart geen nieuwe incasso meer naar u zullen verzenden. Wij pauzeren hiermee uw lidmaatschap tot het moment dat wij weer open mogen.

De door u betaalde contributie vanaf 16 maart zal gecompenseerd worden in de vorm van een gratis periode in de eerste vier maanden na de heropening. Wilt u gecompenseerd worden vragen wij u dat aan te geven via onderstaande link. Wij nemen dan kort na de heropening contact met u op over de verdere afhandeling.

We zijn erg blij en dankbaar voor alle lieve berichten die we afgelopen week mochten ontvangen. Zij die hebben aangegeven geen compensatie te wensen willen we alvast erg bedanken voor de steun.

Namens het volledige team van Essink wensen wij u en uw naasten veel geluk en gezondheid in deze moeilijke tijd. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen op de club.

Hartelijke groet,
Tom, Karin, Kim en Rens

https://essink.nl/coronavirus/compensatie/

Nee, beide zijn n.a.v. het overheidsbericht op 15 maart gesloten tot 1 juni 2020 tenzij u anders van ons hoort.

Deze tijd bieden we je zo veel (video) content als mogelijk. Wanneer er nieuwe content beschikbaar wordt ontvang je deze per mail. Zo kun je toch thuis een workout doen! De video’s worden vanaf maandagavond 16 maart op YouTube gezet.

Alle workouts zijn zo gemaakt dat je geen speciale fitness materialen nodig hebt. Mogelijk komt een stoel o.i.d wel van pas.

Je kunt bijvoorbeeld ook je workout zwaarder maken door een rugtas om te doen met iets zwaars erin.

Ja, de door u betaalde contributie vanaf 16 maart zal gecompenseerd worden in de vorm van een gratis periode in de eerste vier maanden na de heropening. Wilt u gecompenseerd worden vragen wij u dat aan te geven hier als u lid bent bij Essink Sportcentrum en hier als u bent ingeschreven bij Essink City Gym. Wij nemen dan kort na de heropening contact met u op over de verdere afhandeling.

Dit bedrag blijft gewoon staan tot het moment dat we weer open mogen. 

Uw vooruitbetaalde contributie blijft staan vanaf 16 maart tot de datum dat we weer open mogen. Hiermee wordt uw ‘betaald tot datum’ van begin 2021 verlengd met dezelfde periode als we gesloten zijn.

U krijgt het bedrag niet op uw bankrekening teruggestort, wel zal de door u betaalde contributie vanaf 16 maart gecompenseerd worden in de vorm van een gratis periode in de eerste vier maanden na de heropening. Wilt u gecompenseerd worden vragen wij u dat aan te geven hier als u lid bent bij Essink Sportcentrum en hier als u bent ingeschreven bij Essink City Gym. Wij nemen dan kort na de heropening contact met u op over de verdere afhandeling.

Ja, alle lidmaatschappen zijn automatisch bevroren tot het moment we weer open mogen.

Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen!
De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om je lidmaatschap eerder op te zeggen dan de minimale looptijd. Wel zijn alle lidmaatschappen op dit moment gepauzeerd tot het moment dat we weer open mogen.
Als je minimale looptijd erop zit heb je altijd het recht om op te zeggen. Ben je lid bij Essink Sportcentrum stuur hiervoor een mail naar support@essink.nl, Essink City Gym kun je via info@essinkcitygym.nl bereiken.

Mogelijk betreft dit een incasso over een periode met startdatum vóór 26 maart 2020. Pas na 26 zijn wij gestopt met het uitvoeren van nieuwe incasso’s. Is een incasso van voor deze periode geweigerd of mislukt zijn wij gerechtigd het nogmaals te proberen of een betaalverzoek te sturen. De periode vanaf 16 maart zal met u achteraf worden gecompenseerd wanneer wij weer open mogen.

Ja, er wordt geen nieuwe incasso gestuurd. Heb je vooruitbetaald dan blijft dit staan tot na heropening. De gemiste lessen van 16 tot 31 maart worden in juli – augustus ingehaald.

De gemiste lessen van 16 tot 31 maart worden in juli – augustus ingehaald.