Nieuw: gratis Essink App

Hoe installeer ik de Essink app?

Lees alsjeblieft de instructies goed. De meeste problemen die we tegenkomen zijn op te lossen door de instructies goed te lezen. Mocht je toch tegen een probleem aanlopen, stuur een mail naar support@essink.nl met je telefoonnummer en we bellen je terug.

1. Voordat je kunt inloggen in de app is het nodig dat je jezelf registreert. Dit kun je doen door een credit te kopen voor je eerste les. Je kunt ook gratis gebruik maken van de app zonder een les te kopen.

2. Vervolgens wordt je gevraagd te registreren, klik (ook als je al lid bent bij Essink) op: ‘ik ben een nieuwe klant’.

3. Vul hier je gegevens in. Let goed op dat je e-mail adres juist is. Dit gekozen wachtwoord en e-mail zijn je inloggegevens voor de app en desktop omgeving.

  • Mocht het zijn dat je dit e-mail adres eerder hebt opgegeven bij een andere club die ook met de app door Virtuagym werkt, kun je het daarbij behorende wachtwoord gebruiken. Weet je dit niet meer? Dan kun je in het vorige scherm een nieuw wachtwoord opvragen.

 

4. In het laatste scherm maak je je adresgegevens compleet.

  • Afhankelijk van het type browser kan het zijn dat de taal op Engels is gezet, let op dat je geboortedatum in dat geval op Amerikaanse wijze noteert, dus MM/DD/YYYY.

 

5. Download vervolgens de app in de App Store of Google Play Store, zoek op ‘Essink Eindhoven’ en login met het je opgegeven e-mail en wachtwoord. Je kunt ook zonder app in de online omgeving. Klik dan op ‘log in‘ in het menu van deze site.

Essink Fitness Eindhoven app

Nog meer workouts door Essink trainers

Onze fitnesstrainers en groepslesinstructeurs hebben niet stilgezeten om jou aan het bewegen te houden. Bekijk nu het volledige aanbod aan eigen content via de app.

World class workouts door Video on Demand

Video on Demand is een platform met 200+ workout video’s nu tijdens de corona-stop gratis beschikbaar voor Essink leden. Bekijk de gesorteerde bibliotheek aan materiaal en doe mee met de workout die bij jou past. Zie hieronder een korte demo.

Fitnessschema's

De app biedt een groot aanbod aan fitnessschema’s zowel met- als zonder materialen. De virtuele trainer doet elke oefening voor zodat je optimaal te werk gaat.

Toffe challenges en prijzen

Door actief te zijn en dit te loggen in de app kun je motiverende rewards verdienen. Ook doen we wekelijks een clubchallenge waarbij daadwerkelijk leuke prijzen te winnen zijn. Tip: koppel de app aan Apple Health, Google Fit of je Fitbit!

Online reserveren

Het is aannemelijk dat we vroeg of laat heropenen met bepaalde regels om 1,5 meter afstand te garanderen. Deze app zal een middel zijn om ‘trainingstijd’ te reserveren zodat er nooit te veel mensen in het gebouw zijn. Zorg dus dat je de app hebt vóór het zover is.