Nieuw: gratis Essink App

Hoe installeer ik de Essink app?

Voordat je kunt inloggen in de app is het nodig dat je jezelf registreert. Stuur via de knop hieronder een aanvraag naar jouw club. Je ontvangt dan binnen 48 uur een activatiemail waarbij je een wachtwoord kunt kiezen om mee in te loggen. Je kunt ook uiteraard langsgaan op de club, dan wordt je daar geholpen.

Download vervolgens de app in de App Store of Google Play Store, zoek op ‘Essink Eindhoven’ en login met het je opgegeven e-mail en het wachtwoord wat je aan kan maken nadat je de activatiemail hebt ontvangen.

Je kunt ook zonder app in de online omgeving. Klik dan op ‘log in‘ in het menu van deze site.

Essink Fitness Eindhoven app

Nog meer workouts door Essink trainers

Onze fitnesstrainers en groepslesinstructeurs hebben niet stilgezeten om jou aan het bewegen te houden. Bekijk nu het volledige aanbod aan eigen content via de app.

World class workouts door Video on Demand

Video on Demand is een platform met 200+ workout video’s nu tijdens de corona-stop gratis beschikbaar voor Essink leden. Bekijk de gesorteerde bibliotheek aan materiaal en doe mee met de workout die bij jou past. Zie hieronder een korte demo.

Fitnessschema's

De app biedt een groot aanbod aan fitnessschema’s zowel met- als zonder materialen. De virtuele trainer doet elke oefening voor zodat je optimaal te werk gaat.

Toffe challenges en prijzen

Door actief te zijn en dit te loggen in de app kun je motiverende rewards verdienen. Ook doen we wekelijks een clubchallenge waarbij daadwerkelijk leuke prijzen te winnen zijn. Tip: koppel de app aan Apple Health, Google Fit of je Fitbit!

Online reserveren

Het is aannemelijk dat we vroeg of laat heropenen met bepaalde regels om 1,5 meter afstand te garanderen. Deze app zal een middel zijn om ‘trainingstijd’ te reserveren zodat er nooit te veel mensen in het gebouw zijn. Zorg dus dat je de app hebt vóór het zover is.